Πύροι Ασφαλείας

Στη Ferral προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και κατασκευών για την ασφάλεια των κουφωμάτων. Εκτός από τα σύγχρονα αντιδιαρρηκτικά κουφώματα, τις κλειδαριές ή τις σχάρες ασφαλείας, καινοτομούμε στην ασφάλεια και των συρομένων χωνευτών κουφωμάτων, νέων ή ήδη τοποθετημένων. Δημιουργήσαμε ένα απλό, οικονομικό, εύκολο στην τοποθέτηση αλλά πολύ αποτελεσματικό εργαλείο ασφάλισης χωνευτών κουφωμάτων ανεξαρτήτως υλικού, το οποίο ταιριάζει αισθητικά με κάθε είδος διακόσμησης,

Τα πλεονεκτήματα του πύρου ασφαλείας της Ferral δεν πηγάζουν μόνο από τη μεγαλύτερη διατομή που διαθέτει σε σχέση με άλλους που κυκλοφορούν στο εμπόριο, προσδίδοντας πολλαπλάσια αντοχή και στιβαρότητα, αλλά και από τον τρόπο τοποθέτησής του. Τοποθετείται σε παλιές και νέες κατασκευές εύκολα και γρήγορα, χωρίς μερεμέτια στο υπάρχων κούφωμα, δίνοντας το επιπρόσθετο πλεονέκτημα να επιλέγει ο ιδιοκτήτης το μέγιστο άνοιγμα ασφαλείας, που θέλει να δώσει στο συρόμενο (το ελάχιστο είναι 4 εκ.), ώστε να επιτρέπεται ο αερισμός του χώρου, αλλά όχι η κυκλοφορία ανθρώπων ή ζώων.

Το σύστημα ασφαλείας (πύρος και βάση) είναι κατασκευασμένα από ΙΝΟΧ AISI 304, τελική μορφή γυαλιστερό, για απόλυτη διάρκεια σε βάθος χρόνου, χωρίς ανάγκη κανενός είδους συντήρησης.

Μπάρες ασφαλείας

Αποσπώμενη μπάρα για ανοιγόμενες πόρτες αλουμινίου, ξύλου και σιδήρου από ανοξείδωτο χάλυβα satine 40x10mm, με βιδωτές βάσεις τοποθέτησης στην κάσα. Κλείδωμα με λουκέτο τάκου. Αποτρέπει το άνοιγμα της πόρτας.

koufomata
Κουφώματα Αλουμινίου

eidikes-kataskeues
Ειδικές Κατασκευές

kagkela
Χειροποίητα Κάγκελα

stegastra
Στέγαστρα

laves
Λαβές

esoterikes-portes
Εσωτερικές Πόρτες

portes-asfaleias
Πόρτες Ασφαλείας

gkarazoportes
Γκαραζόπορτες

antidiarriktika-sistimata
Αντιδιαρρηκτικά Συστήματα